Campus Cleaning Support

Städfirma i Växjö | Cleaning service in Växjö

Campus Cleaning support Campus städsupport | Campus Cleaning support Campus cleaning support

All information du behöver om Linnéuniversitetet och Växjö Campus

All the information you need about Linnaeus University and Växjö Campus

Städfirma Växjö

Hem och kontor AB

Vår hemstädning kan du beställa när som helst för enstaka tillfällen, men du kan också prenumerera på regelbunden återkommande städning. Vi går tillsammans med dig genom vilka behov du har för att utforma ett program gemensamt. Behöver ditt företag städhjälp? Läs mer om våra tjänster för företag här: Kontorsstädning.
In English


OLYMPEN TRÄNINGSCENTER

OLYMPEN TRÄNINGSCENTER

VÄLKOMMEN TILL OLYMPEN TRÄNINGSCENTER! – CAMPUS EGEN IDROTTSFÖRENING GYM, GRUPPTRÄNING & BOLLSPORT
In English


STUBOR Student

STUBOR Student

Söker du studentbostad? När du registrerat din intresseanmälan blir din köplats det datumet du är registrerad på. När du fyller i en intresseanmälan står du automatiskt i kö för alla typer av bostäder på Stubor. Studentlägenhet 1 rok, 2, 5 rok och akutrum.
In Englsih


Linnékåren

Linnékåren

Linnékåren representerar samtliga ca. 33000 studenter vid Linnéuniversitetet och arbetar för att deras studier och studietid ska bli så bra om möjligt. Som studentkår är vi studenternas röst i både universitetsledningen och ut mot samhället. För våra medlemmar arbetar vi också aktivt med medlemsförmåner som rabatter, evenemang, medlemsaktiviteter, näringslivskontakter och bostadsfrågor.
In English


Linné­universitetet

Linné­universitetet

Plugga på Linné­universitetet. Sugen på att börja plugga? Då är du varmt välkommen till oss och till vår inspirationssida om studier och studentliv. Linnéuniversitetet ligger i hjärtat av svenskt entreprenörskap. I en miljö där innovation, kreativitet, expansion och nya idéer föds. På Linnéuniversitetet lär du dig odla din nyfikenhet och ditt nytänkande. Här sätter du kunskap i rörelse. Här föds tankar om demokratiska värden, mänskliga rättigheter och kulturella perspektiv. Skaffa dig kunskap för att bidra till utveckling i världens alla hörn.
In English


Campusbokhandeln Växjö

Campusbokhandeln Växjö

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade 2005 och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.


Universitetskyrkan

Universitetskyrkan

Universitetskyrkan, som finns vid universitet och högskolor över hela Sverige, är ett samarbete mellan olika kyrkor vars syfte är att möta människor och lyssna till deras livsfrågor och funderingar. Vi arbetar ekumeniskt och riktar oss till alla vid Linnéuniversitetet oavsett tro, nationalitet eller sexuell läggning. Om du önskar ett privat samtal är du välkommen att boka tid. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler. Vi kan även förmedla kontakt till andra kyrkor och samfund.


The Tipsy Red Fox

The Tipsy Red Fox

Renew your wardrobe with some designed fashion clothing for women and men at The Tipsy Red Fox. All our designs are unique and you can only buy them in our stores. We sell t-shirts, dresses, skirts, leggings, long sleeve t-shirts, sweatshirts, hoodies, and tank tops. We also have an assortment of stylish stationery, accessories, stickers, and home decor.


Flyttstädning Campus Cleaning Support

Campus Cleaning Support

Välj oss som städfirma för din nästa städning. Behöver du hjälp med städning eller fönsterputs? Söker du en städfirma att hand om din flyttstädning?
In English – Cleaning Support


Historia – Växjö universitet

Växjö universitet var ett statligt svenskt universitet. Det grundades 1977 som Högskolan i Växjö, efter att 1967 ha startats som en filial till Lunds universitet. Högskolan fick status som universitet 1999. Växjö universitet slogs 1 januari 2010 samman med Högskolan i Kalmar och bildade Linnéuniversitetet.

Växjö universitet var vid den tidpunkten den utbildningsplats i Småland som hade flest studenter. Utmärkande för Växjö universitet är det samlade campus där lärosalar, institutioner, universitetsbibliotek, idrottshall, restauranger, kaféer, pubar och andra mötesplatser finns inom gångavstånd. På campus finns även cirka 3 700 studentlägenheter.

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet är ett svenskt statligt universitet med sex fakulteter, 34 000 studenter, varav ca 15 000 helårsstudenter, och 2000 anställda. Linnéuniversitetet bildades den 1 januari 2010 genom sammanslagning av Växjö universitet och Högskolan i Kalmar. Dessa två lärosäten upphörde att existera som separata lärosäten samma dag som Linnéuniversitetet startade. Namnet avser att hedra forskaren Carl von Linné, som var född på komministergården Råshult i Stenbrohult, Småland. Universitetet har verksamhet på huvudorterna Kalmar och Växjö men har även viss utbildning i Hultsfred (music & event management) och Ljungby (informationslogistik).